Mit arbejde

Bennie Larsen

Jeg har arbejdet stort set hele mit liv indenfor byggebranchen, og må erkende at det giver mig lige omkring 40 års erfaring. Jeg har også det meste af mit liv været selvstændig erhvervsdrivende indenfor branchen, og kender den fra stort set alle sider.

Mit netværk indenfor branchen er stort og stadigt voksende.

Jeg har kontakt til, og arbejder på daglig basis sammen med, alle faggrupper indenfor byggeriet – fra ingeniør og arkitekt, til de udførende faggrupper.

Selv påtager jeg mig byggetilsyn, byggestyring og byggeledelse, og som byggekonsulent,  repræsenterer jeg forskellige håndværksvirksomheder hvor vi har opbygget en tillidsfuld relation gennem årene, ligesom jeg også repræsenterer nogle få professionelle byggeløsninger og produktløsninger indenfor branchen.

 Jeg har en bred erfaring med kontrol af tekniske analyser, herunder Radon, Skimmelsvamp og drikkevandsanalyser. Jeg tilbyder måling af radon med rapport, kontrol og test for bl.a. synlig  skimmelsvampe med lynhurtigt resultat og tilbyder rådgivning og eftersyn med dit drikkevand, herunder f.eks. test af hårdhed og kalkindhold, samt kontrol af lovpligtige tilbagestrømningsventiler.

Jeg arbejder hovedsageligt i hovedstadsområdet, og min daglige omgangskreds er typisk større og mindre bygherrer, arkitekter og håndværksvirksomheder.

Har du specielle produkter eller ydelser du gerne vil vise frem i storkøbenhavn, så lad os tage en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig med markedsføringen.

Kom med ombord

Jeg er altid interesseret i nye kontakter til udbygning af mit netværk.

Hvis du mener du kan have interesse i at være med, eller kan tilbyde en ydelse der kan være interessant for mit netværk, eller måske gerne vil bruge min viden – så kontakter du mig bare, og så finder vi en løsning til fælles gavn.